Skip to main content

TinyEYE

TinyEYE is één van de bedrijven die zich aangemeld heeft voor Platform Scholen & Bedrijven. Door middel van online gastlessen, bedrijfsbezoeken en workshops wil het bedrijf leerlingen kennis laten maken met de telelogopedie. TinyEYE speelt een grote rol op het gebied van kansgelijkheid van kinderen in het onderwijs. Daarom was het initiatief Kansrijke Groningers een goede match, het bedrijf wil graag fungeren als partner en bijdragen met haar kennis en expertise over het onderwerp.
TinyEYE wil leerlingen laten zien wat de mogelijkheden in de zorg zijn en dan vooral met de nadruk op online zorg. ‘’ In de media staat de zorg niet altijd positief in de belangstelling, maar als je naar de toekomst kijkt zijn er heel veel mogelijkheden’’. Tijdens de activiteiten van TinyEYE krijgen leerlingen een kijkje achter de schermen en kunnen ze de telelogopedist aan het werk zien. Ook kunnen kinderen en leerkrachten meedoen met de online taal- en spraakgames. ‘’Als logopedist kun je een hele grote rol in spelen het creëren van gelijke kansen in het onderwijs, daarnaast past telelogopedie natuurlijk perfect in de tijdsgeest waar leerlingen vandaag de dag mee opgroeien’'. Dit wil TinyEYE tijdens haar activiteiten graag meegeven aan de leerlingen.

Elisa Gielen
Directeur TinyEYE


Kijk voor meer informatie over TinyEYE op: https://tinyeye.eu/

Wil jij net als TinyEYE leerlingen kennis laten maken met jouw vakgebied? Meld je dan nu aan bij Platform Scholen & Bedrijven!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.